Športno društvo Center Maribor ponuja vašim otrokom rojstno dnevne zabave z gimnastično vsebino. Animatorji bodo poskrbeli, da bodo otroci pri vadbi uživali, se spoznali z osnovami gimnastike na orodjih in se zabavli ob gimnastično obarvanih igrah.

PROGRAMI, KI JIH PONUJAMO:

2-URNI PROGRAM - Prva ura poteka v gimnastični telovadnici pod vodstvom naših animatorjev in je razdeljena na prvi in drugi del. V prvem delu se otroci igrajo različne igre, prilagojene starosti otrok - štafetne igre, tekmovanje v parih in ekipah, ipd. V drugem delu otrokom pripravimo različne postaje - poligone z malo prožno ponjavo, veliko prožno ponjavo in gimnastično jamo s penicami. Druga ura je namenjena slavljencu in prijateljem, da se posladkajo s torto / prigrizki, ki jih starši prinesejo s seboj. Slavje poteka v predprostoru ŠD Center Maribor.

3-URNI PROGRAM - Prvi dve uri potekata v gimnastični telovadnici. Otroke na začetku razdelimo v dve ekipi in jim pripravimo različne igre, prilagojene starosti otrok -  štafetne igre, tekmovanje v parih in ekipah, ipd.  Sledi 5-10 minutni odmor v predprostoru, kjer jim animatorji pripravijo vodo ali sok, ki ga prinesejo starši. V nadaljevanju otrokom pripravimo različne postaje - poligone z malo prožno ponjavo, veliko prožno ponjavo in gimnastično jamo s penicami. Če se želijo otroci med praznovanjem pomeriti tudi pri igrah z žogo, jim je v nekaterih terminih na voljo tudi športna dvorana. Tretja ura je namenjena slavljencu in prijateljem, da se posladkajo s torto / prigrizki, ki jih starši prinesejo s seboj. Slavje poteka v predprostoru ŠD Center Maribor.

Otroke pogostite s hrano in pijačo, ki jo prinesete sami.

Ob rezervaciji termina vam pripadajo vabila (15 oz. 20 vabil). Izbirate lahko med 8 različnimi vzorci vabil, ki so objavljeni v Galeriji / Vabila (Vabila)

Med ali po praznovanju naredimo kakšno fotografijo, ki jo objavimo na naši Facebook strani in spletni strani društva. V kolikor se z objavo ne strinjate, nas o tem obvestite na jerneja@gimnastika-maribor.si ob rezervaciji termina ali obvestite o tem animatorje na praznovanju.

______________________________________________________________________________

PIŽAMA PARTY - ROJSTNI DAN V PIŽAMAH (minimalna starost otrok je 6 let).

Otroci se zbirajo med 19.30 in 20.00, sledi preoblačenje v pižame in poligon v gimnastični dvorani. Sledi torta, ki jo prinesejo starši in ZABAVA - telovadba, poligoni, trampolin, igre, štafetne igre in "kopanje" v penicah. Med zabavo bomo imeli tudi slan prigrizek in sok, za kar poskrbimo mi. V ustvarjalnem kotičku bomo slavljencu pripravili presenečenje. Ob polnoči sledijo ČESTITKE in izročanje daril slavljencu ter skupinsko fotografiranje (starši slavljenca bodo nekaj fotografij prejeli po elektronski pošti). Po čestitkah si otroci pripravijo kreatiivni spalni prostor, se umijejo in po kratkem klepetu zaspijo. Pižama party se zaključi naslednji dan ob 8.30, ko jih v telovadnici prevzamejo starši.

S seboj prinesite: pižamo, copate, toaletne potrebščine, spalno vrečo ali odejo, igračo za lažji spanec, baterijsko svetilko, darilce za slavljenca.

Doma pustite: telefon, elektronske igrice, starše.

V ceno je vštet: SLAN PRIGRIZEK (kokice, čips, smokiji, bobi palčke ipd.), PIJAČA (sok).

Starši po želji ob začetku praznovanja prinesete svojo torto za slavljenca in svečke.

Nekaj fotografij iz zabave. vam bomo poslali po elektronski pošti.

Zagotovite si svoje termin čim prej!

TERMINI, KI SO VAM NA VOLJO:

  • KLASIČNI ROJSTNI DAN
  • sobota: 14:00 - 17.00 in 17.00 - 20:00
  • nedelja: 10:00 - 13:00, 13.00 - 16.00 in 16:00 - 19:00
  • PIŽAMA PARTY
  • sobota 19.30 - nedelja 8.30

REZERVACIJA TERMINA za klasični rojstni dan:

REZERVACIJA TERMINA za pižama party:

Zala in Sara na poletnih tekmovanjih

Zala Bedenik in Sara King sta se med poletjem udeležili 3 velikih tekmovanj.

Zala je konec junija tekmovala na 1. mladinskem svetovnem prvenstvu v Györu na Madžarskem, konec julija pa na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Bakuju, Azerbajdžan. Tekmovanji je uspešno izpeljala in si pridobila pomembne izkušnje v svoji tekmovalni karieri.

Sara je v začetku julija tekmovala na univerzijadi v italijanskem Neaplju, kamor bi moral odpotovati še en tekmovalec ŠD Center Maribor - Jure Weingerl, a se je pred odhodom na tekmovanje žal poškodoval.

Dekletoma iskreno čestitamo!