ŠD CENTER MARIBOR ZAPRTO OD 16.3.2020 DO PREKLICA

Spoštovani člani društva, najemniki in ostali uporabniki prostorov ŠD Center Maribor,

V skladu z razmerami, ki so zaradi širjenja korona virusa nastale tudi v Sloveniji, bomo sledili ukrepom države in s ponedeljkom, 16.3.2020, zaprli ŠD Center Maribor.

To pomeni, da bodo vse vadbe, treningi in ostale dejavnosti, ki potekajo na društvu, od tega dne do preklica odpovedane.

O nadaljevanju vadb in ponovni možnosti uporabe dvoran boste obveščeni takoj, ko se razmere umirijo in država prekliče stroge ukrepe.

Želimo vam veliko zdravja in vas, v upanju, da se razmere čim prej umirijo in se ponovno srečamo na društvu, lepo pozdravljamo.

 

Športni pozdrav,

Jernej Domanjko, predsednik ŠD Center Maribor

Zala in Sara na poletnih tekmovanjih

Zala Bedenik in Sara King sta se med poletjem udeležili 3 velikih tekmovanj.

Zala je konec junija tekmovala na 1. mladinskem svetovnem prvenstvu v Györu na Madžarskem, konec julija pa na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Bakuju, Azerbajdžan. Tekmovanji je uspešno izpeljala in si pridobila pomembne izkušnje v svoji tekmovalni karieri.

Sara je v začetku julija tekmovala na univerzijadi v italijanskem Neaplju, kamor bi moral odpotovati še en tekmovalec ŠD Center Maribor - Jure Weingerl, a se je pred odhodom na tekmovanje žal poškodoval.

Dekletoma iskreno čestitamo!