Donacija od dohodnine

ŠD Center Maribor ima status Društva v javnem interesu, s čimer se uvršča na seznam upravičencev, katerim je mogoče nameniti del dohodnine za donacije.

Na vas se torej obračamo s prošnjo, da donirate našemu društvu. Izpolniti je treba le obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (obrazec najdete v priponki, dobite pa ga lahko tudi na društvu pri Tini Žlender in Mojci Bračko) in ga posredovati Davčnemu uradu Maribor, Titova 10, 2000 Maribor, ali podati zahtevo preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si. Pod upravičenca zapišete ŠD Center Maribor, davčna številka 42143063 in odstotek, ki ste ga pripravljeni donirat (največ 0,5%).

Izpolnjen obrazec nam lahko predate tudi na društvu in ga bomo sami posredovali naprej na davčno upravo.

Z donacijo boste pripomogli k stalnim cenam vadbe v rekreativnih programih športne gimnastike in k razvoju tekmovalne športne gimnastike.

Takšna donacija vam ne bo povzročila nobenega dodatnega finančnega bremena, ampak gre iz sredstev, ki bi vam jih v vsakem primeru odvedla država. Kot davčni zavezanec lahko upravičencem do danacije namenite od 0,1% do največ 0,5% dohodnine.

Zahvaljujemo se vam za vašo pomoč.

Obrazec_donacija_iz_dohodnine.docx

Gregor in Tin uspešna v Novem Sadu

Gregor Rakovič in Tin Štros sta se z reprezentanco Slovenije udeležila mednarodne tekme v Novem Sadu.

Gregor je osvojil 4. mesto v mnogoboju, 2. mesto na parterju in 3. mesto na konju z ročaji.

Tin je bil v mnogoboju 6., uvrstil pa se je tudi v finale na krogih, preskoku in drogu.

 

ČESTITAMO!