dm iniciativa RASTEMO S ŠPORTOM

Spoštovani otroci in starši,

Z veseljem vam sporočamo, da bomo na ŠD Center Maribor od junija do oktobra v sklopu dm iniciative Rastemo s športom izvajali brezplačne športne urice za otroke v starosti od 8 do 12 let.

Športne urice se bodo do konca šolskega leta izvajala ob torkih od 18.00 do 19.00 na ŠD Center Maribor, Mladinska ulica 12a, Maribor.

Med poletjem bomo športne urice izvajali ob torkih od 16.00 do 17.00 na isti lokaciji.

Termin izvajanja za september in oktober bomo sporočili naknadno.

Prijavljenim otrokom bomo zagotovili brezplačne športne urice, na katerih se bodo pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra srečali z različnimi športi.

Prijave bomo sprejemali na 1. športni urici, ki bo v torek, 5.6.2018, ob 18.00 na zunanjih igriščih ŠD Center Maribor. Otroci bodo že deležni prve športne urice, starši boste medtem izpolnili prijavnico in prejeli potrebne informacije. V primeru slabega vremena se bomo preselili v športno dvorano, tako da bo športna urica potekala v vsakem vremenu.

Pridružite se nam – naj tudi vaši otroci rastejo s športom!

ŠD CENTER MARIBOR in dm

 

Zala in Sven na evropsko prvenstvo v Glasgow

Tekmovalca našega društva Zala Bedenik in Sven Jug sta se uvrstila v slovensko mladinsko reprezentanco, ki bo avgusta nastopila na evropskem prvenstvu v ženski in moški športni gimnastiki.

Zala bo v Glasgow odpotovala konec meseca julija, tekmovala pa bo v petek, 3.8., v mnogoboju. Sven bo z moškim delom reprezentance odpotoval drugi teden v avgustu in tekmoval v mnogoboju v petek, 10.8.

Obemo želimo veliko športne sreče!

ŠD CENTER MARIBOR